Thursday, April 13, 2017

Terima Kasih Team Jobdirumah

Terima Kasih Team Jobdirumah. Tahu tak kenapa saya ucapkan terima kasih untuk team jobdirumah kali ini. Sebab utamanya adalah.
Terima Kasih Team Jobdirumah, Jobdirumah
Terima Kasih Team Jobdirumah
Pihak jobdirumah dah memudahkan kerja saya kembali. Ceritanya macam ini.
Waktu awal join jobdirumah, setiap hari pihak jobdirumah akan hantar email kekosongan kerja ke email pendaftaran saya.

Email senarai kerja kosong ini dapat, bila kita dah daftar jadi ahli dengan Portal Jobdirumah. Kalau tak daftar, memang tak dapat. Bagi yang nak join boleh daftar dan dapatkan kerja dari sini-->> Daftar Jobdirumah (klik sini)

Jadi masa daftar tu, dah isi siap-siap skop kerja yang kita nak. Katalah, pilih untuk buat blog review, penulisan entri blog, SEO, data entri, buat grafik, gambar, logo, benner, buat coding, buat website atau apa sahaja yang kita tahu buat.

Jadi lepas buat semua tu dalam profile ahli. Setiap hari pihak jobdirumah akan hantar senarai kerja kosong berkenaan job skop yang kita mohon ke email pendaftaran kita.

Dari senarai email tersebut. Anda boleh tengoklah. Jika berkenan nak buat kerja tersebut. Mohon kerja, bila dapat  buat dan terima bayaran.

Penghantaran Email Terhenti.
Ada beberapa kali, oleh sebab pihak jobdirumah tukar platform dan urusan teknikel server dan hosting mereka. Proses email tu terhenti. Mereka tak sempat nak urusan penambahbaikan itu lagi buat seketika.

Berita baiknya sekarang, kemudahan penghantaran email senarai kerja ke email ahli ini dah beroprasi semula. Mereka dah buat fungsi email ini. Dan hasilnya. Setiap hari sekarang ni email peluang kerja kosong masuk balik ke email saya setiap pagi. Mudah jadi kerja.

Bila dapat email tu pagi-pagi, tengok yang mana berkenan dengan masa dan harga. Mohon la kerja tersebut. Tak susah, sebab semua dah ada. Mohon aje. Bila dah dapat kerja, buat kerja dan bila dah siap. Hantar kerja yang dibuat tersebut dan terima bayaran.

Bagi anda yang nak menambah pendapatan dengan buat kerja secara online dari rumah atau di mana sahaja anda berada. Saya galakkan anda buat kerja dalam Portal Jobdirumah ini.

Tak perlu nak jual-jual barang, hantar barang atau ambil barang. Buat kerja aje dah siap terima bayaran. Bayaran dalam bentuk USD dan ada juga yang dalam Ringgit Malaysia. Lumayankan?

Dapat satu ke dua kerja satu minggu jadi dah. Jika dapat lebih, lagi bagus. Pendapatan jobdirumah ini bergantung kepada diri sendiri. Siapa rajin buat kerja, dia boleh banyak. Siapa malas tak dapat apa-apa.

Bagi yang nak tahu macam mana nak buat kerja dan dapat bayaran dari Jobdirumah ini. Boleh rujuk dari Panduan Jobdirumah ini yea.

Waktu harga barang naik dan keadaan ekonomi tak menentu ni, ada side income dari rumah seronok juga. Buat kerja online bagi menambahkan pendapatan.

Kepada yang berminat, boleh daftar cepat di sini-->> Daftar Jobdirumah (klik sini)
Jom buat kerja!

No comments:

Post a Comment

Komen Dengan Berhemah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...