Friday, October 9, 2015

Dapat 3 Kerja Dari 1 Pelanggan Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Dapat 3 Kerja Dari 1 Pelanggan Jobdirumah. Alhamdulillah hasil buat kerja dalam jobdirumah. Inilah yang dikatakan rezeki dari Allah. Dengan hanya dari satu pelanggan yang nak minta saya buat review atas servis perniagaan yang dijalankan. Saya dapat tiga tugasan berturut-turut.

Mulanya macam ni. Dia ada minta saya buat review atas perniagaan yang beliau jalankan. Perniagaan tersebut lebih kepada servis perkhidmatan. Jadi ianya tak adalah susah sangat. Sebab semuanya dah disediakan bahan-bahan untuk penulisan saya. Saya cuma olah balik isi dan point-point penting sahaja.
Testimoni Ahli Jobdirumah, Dapat 3 Kerja Dari 1 Pelanggan Jobdirumah,
Testimoni Ahli Jobdirumah
Cuma bila saya rasa tak faham, saya boleh email dan minta penjelasan dari beliau baik. Setelah siap tugasan tersebut dan saya hantar kat dia bagi dia baca dan komen akhirnya tugasan tersebut selesai dan dia bagi bayaran kepada saya, Alhamdulillah.

Selepas dua minggu saya selesaikan tugasan tersebut. Saya dapat email dari beliau nak minta saya buat review produk lain pula. Rezeki yang datang, tak baik tolak. Saya terima tugasan kedua dengan hati yang terbuka. Dan semestinya bayaran kali ini banyak sikit dari yang pertama.

Tugasan ini mulanya agak sukar juga. Maklumlah nak kena banyak buat bacaan dan kene google juga apakah perkara yang perlu dimasukkan dalam entri reivew tersebut. Bila dah siap, saya hantar dan alhamdulilah beliau berpuas hati. Saya publishkan entri tersebut dan saya dapat bayaran.

Selang beberapa minggu selepas itu beliau minta saya buat perkara yang sama. Cuma kali ini lebih senang sikit. Sebab semuanya saya dah tahu, entri kali ini, dia nak minta saya gabungkan review dalam entri pertama dan kedua. Oleh kerana saya dah tahu, jadi kerja ketiga jadi mudah aje.

Bagi ketiga-tiga entri review ini, saya dapat hampir 1K. Dapat RM950 jika dicampurkan jumlah ketiga-tiga kerja tersebut. Siapa nak bagikan jika tak buat kerja duit sebanyak itu.

Inilah kerja yang terdapat dalam portal jobdirumah. Dari seorang pelanggan jika mereka dah yakin dengan kerja kita. Insyallah mereka akan datang lagi untuk bagi kerja lain pula.

Dan apa yang best, mereka juga akan mencadangkan kita kepada rakan mereka sekiranya tugasan tersebut berkaitan dengan perkara yang sama. Mudah jika kena caranya.

Bila daftar ikut aje panduan tutorial yang pihak jobdirumah bagi. Insyallah anda akan dapat hasil dari buat kerja dalam jobdirumah. Ada macam-macam kerja, boleh pilih mengikut skill yang ada pada anda.

Nak buat kerja dalam jobdirumah dan dapatkan duit tambahan?
Berminat! daftar segera disini--> Daftar Jobdirumah

2 comments:

  1. Mcm berminat pulak hihi... pandai awak provoke yer ...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba Hainom. Ramai yang dah berjaya buat jobdirumah. Macam-macam kerja dalam ni dan boleh pilih ikut mana -mana yang boleh kita buat. Jom sertainya.

      Delete

Komen Dengan Berhemah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...